Garantie

GarantieChiptuning Zeeland werkt uitsluitend met de beste apparatuur en kwaliteitssoftware. Deze software wordt in samenwerking met Duitse specialisten (ingenieurs, monteurs en programmeurs) ontwikkeld voor uw auto. Voor elke auto wordt een unieke nieuwe softwareset geschreven. Dit is nodig vanwege het feit dat de software van uw auto niet alleen gegevens omtrent het motormanagement bevat, maar bijvoorbeeld ook het chassisnummer van de auto of de gekozen af-fabriek opties (denk aan een automatische versnellingsbak). Deze unieke gegevens blijven ook na tuning behouden. De software voldoet aan alle TUV-eisen en wordt vanzelfsprekend zorgvuldig getest. Dit testen vindt plaats op een speciale vermogensbank in combinatie met zeer precieze meetapparatuur. Dit om er voor te zorgen dat de motor de mechanische belasting niet kan overschrijden.


Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Daarom geven wij u een garantie van maar liefst 5 jaar op de soft- en hardware die door ons is ingebouwd.


Niet tevreden? Geld terug!

Nadat de tuning heeft plaatsgevonden maken wij samen met u een proefrit. Als de tuningsresultaten niet aan uw verwachtingen voldoen, dan brengen wij kostenloos uw auto terug in de originele (fabrieks) staat.

© 2016 Chiptuning Zeeland